Teekay csatlakozók


Teekay-rögzítők (csövek összekötéséhez)Kiemelt előnye más rögzítőkkel szemben, hogy a palást egymással össze van hegesztve (hegesztési varrat folyamatos, nem pontozott), ami által a húzófeszültséget egyenlő mértékben veszi fel.

Axiflex ( már rögzített csövek összekötésére alkalmas ).  A cső átmérőjétől függően 1-5 fokos szögeltérést is fel tud venni. Alkalmazkodik a cső tágulásához és mozgásához.)

Ebben az esetben nem kell a csőcsatlakozó idomnak a cső húzóerejét felvenni, ezáltal ez a kivitelezés megengedi a 4200 mm-ig terjedő átmérő gyártását is.  Vastag tömítő ajkakkal rendelkezik, amelyek hozzápréselődnek a csőfelülethez. Minél nagyobb a hálózati nyomás, annál nagyobb a tömítő csőre kifejtett nyomása, így biztosított a tökéletes tömítettség. Méret: 21,3 – 4200 mm-ig

 

Axilock  ( Karmantyúzás, hegesztés, hornyolás, ill. menetvágás elkerülése céljából lett kifejlesztve.
Sokoldalú csatlakozási lehetőséget biztosít, amely szögeltérést, vákuumot és vibrációt is felvesz. )

Az Axilock kivitelezésnél a csőcsatlakozó idom felszerelésekor a két horgonygyűrű hozzászorul a csőfelülethez, így megakadályozza a nyomás és húzó terhelés alatt álló csövek egymástól való eltávolodását és biztosítja a húzás biztos kötést. A horgonygyűrűt védi a végtömítő, nem áll szabadon. A horgonygyűrű fogai a tömítő ajkon keresztülpréselődnek a csőfelülethez, így nem alakul ki korrózió sem a csövön, sem a horgonygyűrűn.  Az Axilock csőcsatlakozó két kivitelezésben kapható: Axilock-S (egyszerű palást) és Axilock (dupla palást).

Méret: 21,3mm - 711 mm-ig